tisdag 1 februari 2022

Investera med Sigmastocks (betalt samarbete)


När många vill investera på börsen så hindras man av att det känns komplicerat, läskigt och risken är att man blir handlingsförlamad och inte kommer igång.

Vilket är väldigt synd. För när det kommer till börsen är tid, riskspridning, låga avgifter och bra bolag vinnande koncept i det långa loppet. I kombination med regelbundet sparande.

Därför är det så viktigt att komma igång med sparandet så tidigt som möjligt.

En tjänst som löser allt detta supersmidigt är Sigmastocks.

Fördelarna att investera via Sigmastocks är:

- Låg avgift (bland de lägsta på robot-marknaden tack vare direktinvesteringar via aktier istället för fonder)
- Bra riskspridning
- Enkelt att komma igång
- Personligt urval
- Investerarskydd
- Insättningsgaranti
- Kräver inga förkunskaper
- Säker inloggning via bankID
- Skräddarsytt
- Automatiserat sparande.

När du sparar via Sigmastocks så byggs portföljerna på forskning och matematiska modeller som går igenom och jämför 900 bolag.

Dagligen.

Du kan även själv välja bort bolag etiskt (t.ex bolag som sysslar med vapen, alkohol etc).

Genom att investera via Sigmastocks så får du ett personligt och bra aktiesparande utan höga avgifter. Att hålla en låg avgift är extremt viktigt över lång tid då avgiften annars äter upp en del av avkastningen.

Många andra fondrobotar kostar betydligt mer eftersom man investerar i fonder och inte direkt i aktier. Då blir det fler mellanhänder och avgiften stiger.

Sigmastocks har kapat dessa mellanhänder och gör att man kan hålla en riktigt låg avgift på 0,35-0,39%. Vilket är bland de lägsta på marknaden.Inga kommentarer:

Investera med Sigmastocks (betalt samarbete) När många vill investera på börsen så hindras man av att det känns komplicerat, läskigt och ris...