lördag 21 december 2019

Nu checkar vi ut på julledighet!Nu tar Frihetsguden och checkar ut på lite välbehövlig julledighet. Jag kommer åter och skriver igen i början av Januari (runt 10e).

Det är viktigt att tillåta sig själv ledighet och att släppa även det som är ens intressen (till exempel i mitt fall bloggen), och bara låta hjärnan vila och fokusera på roliga saker i nuet med vänner, familj och en själv.

Men misströsta inte, jag kommer tillbaka starkare och mer taggad än någonsin på att hjälpa er med inspiration, information och tips. :-D

Om du inte börjat ditt aktiesparande än, känner dig osäker men vill bygga en framtid fylld med frihet, möjligheter och pengar, se till att ta första steget. Om du läser detta nu och inte har börjat, se till att skapa ett konto på Avanza redan idag Affiliatelänk, så guidar jag dig på vägen nästa år mot en stark ekonomi och mer frihet! Låt 2020 bli året då du inte skjuter upp saker, då du på allvar tar tag i alla områden i ditt liv. 

Om du funderat på att börja tjäna extra pengar
Stort lycka till och tack för det här året. Ser fram emot att få skriva mer till er nästa år :) 
/Frihetsgud

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

TJÄNSTER SOM JAG REKOMMENDERAR

En lista med olika bra tjänster . De flesta är gratis. Inlägget innehåller affiliate-länkar Här kommer en lista med olika tjänster som jag s...